Kulturnatt på Sensus Musikquiz med Hans Altbark

  • Startdatum

    Lördag 27 januari 2018

  • Tid

    Kl 21.00 - 22.00

  • Plats

    Sensus Växjö,

Eftersom personen inte är myndig behöver vi en målsman som betalningsmottagare

Du har valt en annan betalare

Din ansökan bearbetas...

Ställ dig på reservplats
Anmäl dig på www.sensus.se
Välkommen till Sensus på Kulturnatten 2018.

I år återkommer vi med vårt populära Musikquiz under ledning av Hans Altbark

Kom och delta i vårt musikquiz, lyssna till skön musik utvald av Hans och svara på hans kluriga frågor enskilt eller tillsammans i ett lag som ni själva sätter ihop.


Ingen anmälan till denna kväll!

Denna föreläsning ingår som en del av Sensus Kulturnattsprogram som pågår mellan kl. 18.00 - 22.00
Under hela kvällen kan du titta på vår utställning "Min berättelse" . Asylsökande från olika länder har skrivit berättelser om en ägodel man fick med sig vid flykten och betyder något.
Du kan också prova på olika friskvårdsaktiviteter t.ex magdans. I ett av våra rum presenteras Sensus konstskola. Vi ställer ut och visar olika målartekniker, olja,akryl, akvarell och skissning. Du kan prova på att skissa en näsa. Dessutom kan du hälsa på i vårt Teaterrum och få veta mer om vårt musikteaterprojekt.

Du är också välkommen att sitta ner och ta en fika. VI bjuder på Kaffe/te/varm nyponsoppa.

Växjös 29:e Kulturnatt har tema tid. Den kan bjuda på en resa till framtiden eller en spännande blick mot det förflutna. Hur påverkas vi av sekunder, timmar, månader och år? Begränsas eller sporras vi av att vår tid på jorden är ändlig? Hur ser olika delar av världen på tid? Läker tid alla sår? Vad gör tid med längtan, hopp, sorg och lycka? Vad menade Einstein, vad är tid egentligen?

Kulturinstitutioner, gallerier, teatrar, museer, ateljéer, kyrkor, caféer, restauranger, privatpersoner och många fler gör sin egen tolkning och bjuder in till en oförglömlig kväll. Hoppas ni har tid!

Anmälningsvillkor

- Enligt svensk lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) har du 14 dagars ångerrätt från det att vi bekräftat din anmälan. Det betyder att du utan att ange skäl eller att bli debiterad avgifter har rätt att ångra din anmälan.
- När ångerrätten förfallit kan du avanmäla dig fram till 14 dagar före start utan att ange orsak eller bli debiterad några avgifter genom att kontakta oss.
- Vid anmälan till denna aktivitet tillämpas i övrigt Sensus allmänna anmälningsvillkor för konsument.

Läs Sensus anmälningsvillkor i sin helhet

Arrangemangsnummer

235837

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.