Angeläget Hållbara relationer och livskvalitet

Angeläget är en serie föreläsningar kring aktuella ämnen för dig som är intresserad av människor och samhälle. Hållbara relationer och livskvalitet. Författarkväll i ord och ton

 • Startdatum

  Onsdag 27 september 2017

 • Tid

  Kl 18.00 - 19.30

 • Plats

  Växjö bibliotek,

 • Pris

  250.00 kr

Eftersom personen inte är myndig behöver vi en målsman som betalningsmottagare

Du har valt en annan betalare

Din ansökan bearbetas...

Anmäl dig här

Mer än 20 platser kvar. Påminn mig

Din ansökan bearbetas...
En påminnelse till din e-post adress eller ditt telefonnummer är redan registrerat.
Fel uppstod vid registrering av påminnelse, vänligen verifiera att du har fyllt i en korrekt e-post adress och telefonnummer.
Påminnelse registrerad.
Anmäl dig på www.sensus.se
Hur skapar vi relationer som håller över tid? Vilken betydelse har relationer och självkänsla för vårt välbefinnande? Ingrid Tollgerdt Andersson presenterar resultat från sin senaste forskning med fokus på hållbara relationer.
Elisabeth Jönsson förmedlar i samarbete med Hans Parment i ord och ton sina tankar om inre rikedom och livskvalitet.

Relationer – himmel eller helvete?
Relationer kan vara magiska, katastrofala eller kanske något mitt emellan? Blodsband, vänskap och kärleksrelationer, varför håller vissa relationer medan andra går i kras?
Allt det här får du veta mer om när du lyssnar på Ingrid Tollgerdt Andersson som presenterar spännande forskning kring relationer. Ingrid har mött par som levt länge tillsammans, men också de som brutit upp och resultatet är mycket intressant! Slutsatserna har utmynnat i en metod som kan användas för att utveckla och stärka ett förhållande. Ingrid har skrivit flera uppmärksammade böcker som Framgång eller motgång - en utmanande analys av svenskt ledarskap, Passion, nyckeln till framgång. Attraktion & Kemi, Duktig flicka - snara runt halsen eller vägen till framgång, för att nämna några
Hennes senaste bok Relationer himmel eller helvete, släpps den 1 september 2017

Ingrid Tollgerdt Andersson, fil.dr., forskare, författare, konsult och har som expert på kroppsspråk och personkemi medverkat i SVT:s serie Kärlekskoden. Ingrid är även bloggare för resemagasinet Vagabond. För mer information se www.tollgerdt.se


Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i
Hur stå upp för sig själv i ett samhälle där så mycket ska vägas och mätas? Det är en sann konst att lyssna till sig själv och stå upp för andra värden i ett samhälle där yta, mätbara prestationer, effektivitet, rationalitet står så högt på agendan. Finns det andra vägar att gå för ett rikare liv som ger sammanhang, ökad livskvalitet och kraft att göra skillnad?
Dessa frågor lyfter Elisabeth Jönsson, i samarbete med Hans Parment, i ord och ton med utgångspunkt från Elisabeths bok Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i.
Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i har uppmärksammats av tidningen Må Bra och Smålandsposten. Boken har också fått ett fint mottagande av sina läsare och innehållet diskuteras i bokcirklar och via sociala medier.

Elisabeth Jönsson,författare, gymnasielärare, musiker och sedan 2010 ansvarig utgivare och redaktör för Punctum saliens, en kultursida för skaparglädje och själslig inspiration med fokus på livskvalitet och inre välbefinnande. För mer information se www.punctumsaliens.se

Hans Parment, tonsättare och flöjtist.
Hans Komponerande spänner från soloinstrument till orkester. Idag arbetar han främst med elektroakustisk musik och ljudinstallationer i samverkan med konstnärer inom andra discipliner.
Konstnärliga tankar.....förutsägbarhet, främmandegöring, tystnad.......

I priset får du en inspirerande kväll samt ett exemplar av vardera bok Relationer- himmel eller helvete och Mer Människa: tankar om livet och den tid vi lever i. Efter kvällen får du som vill erbjudande om att delta i en bokcirkel med utgångspunkt från böckernas innehåll.


Kvällen äger rum på Växjö Bibliotek i salen Galaxen. Lokalen är handikappanpassadAnmälan till Sensus www.sensus.se eller via mail britta.lindberg@sensus.se eller per telefon 0470.70 73 04

Medlemmar i Dakapos personalklubb, Alvesta personalklubb,FK-puls, PRO och Seniorerna erhåller 10% rabatt på avgiften. Ange om du tillhör någon av nämnda grupper vid din anmälanAnmälningsvillkor

- Enligt svensk lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) har du 14 dagars ångerrätt från det att vi bekräftat din anmälan. Det betyder att du utan att ange skäl eller att bli debiterad avgifter har rätt att ångra din anmälan.
- När ångerrätten förfallit kan du avanmäla dig fram till 14 dagar före start utan att ange orsak eller bli debiterad några avgifter genom att kontakta oss.
- Vid anmälan till denna aktivitet tillämpas i övrigt Sensus allmänna anmälningsvillkor för konsument.

Läs Sensus anmälningsvillkor i sin helhet

Arrangemangsnummer

234207

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.