Välkommen till Sensus

Vi är ett studieförbund som jobbar med relationer, livsfrågor, rättighetsfrågor och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med våra medlemsorganisationer och samarbetsparter skapar vi mötesplatser för kultur och bildning i hela landet.

Information med anledning av coronaviruset (covid-19)

Vi vill bidra till att minska spridningen av coronaviruset men samtidigt underlätta för bibehållna sociala kontakter. Vår grundhållning är att följa ansvariga myndigheternas rekommendationer. Här samlar vi aktuell information om hur vår verksamhet påverkas i pandemin.

Folkbildningen fortsätter på nätet

Visst har du koll på vår digitala verktygslåda – en plats för att stödja dem vi samarbetar med i steget till digital folkbildning på distans?

Vår verktygslåda är fylld till brädden med material som hjälper dig i den digitala omställningen som vi även efter pandemikrisen ser som viktig för folkbildningens fortsatta utveckling.

Besök verktygslådan
Vår verksamhet

Berättelser från våra verksamheter

Vi hittade inga berättelser som matchar din sökning

Är du en av våra 14 000 cirkelledare?

Du som är ledare är viktig för oss. Därför har vi samlat information och kontaktvägar som rör ditt ledarskap och din utveckling i din roll som ledare.

Läs mer
Verksamhet på distans

Distansverksamhet som du kan delta i

Nyheter

Läs om vad som är på gång

Vill du också få nyhetsbrev från oss?

Förutom vårt allmänna nyhetsbrev som skickas ut ett par gånger per år kan du också välja på ett eller flera tillgängliga intressen här nedan.

Kontakta oss

Hitta ditt närmsta kontor

Hela Sverige