Närliggande information och relaterade länkar

Du är här:

För ledare

Sensus har drygt 12 500 ledare runt om i Sverige och ni gör ett fantastiskt jobb. De här sidorna är för dig. Här finns studiematerial och annnan information som stödjer dig i din uppgift att vara en bra ledare.

Under rubrikerna Före start, Genomförande och Efteråt hittar du information och tips om vad du ska göra som ledare i Sensus.

Som ledare i Sensus är du vårt ansikte utåt och vår främsta ambassadör. Sensus erbjuder samtliga ledare ett likartat kompetensprogram runt om i landet. Vi har ledarutbildningar som ger meriter även i andra sammanhang.

Det är du som för arbetet i studiecirkeln framåt, förbereder träffarna och skapar bra stämning i gruppen. Ofta behöver du bra kunskaper i ämnet, men inte alltid. Ibland är din uppgift att få igång samtalet. Men det kan också vara att leda kören eller sköta administrationen i rockbandet.

Många av våra ledare kommer från någon av Sensus medlemsorganisationer eller samarbetspartner.  Här finns en lista på våra medlemsorganisationer och samarbetspartner. Vill du bli en av våra ledare? Kontakta oss. 

Studiematerial

Här hittar du våra studiematerial som Sensus varit med och tagit fram. Kanske hittar du något som passar dig? Här finns listan

Metodbanken

I Sensus metodbank hittar du användbara metoder. Från grupprocess-metoder till lärakänna-övningar. Här finns metodbanken