Distans

Yrkessvenska för tolk | Sensus för Ukraina

Kursen vänder sig till dig som kommer från Ukraina, är minst 18 år och är intresserad av att jobba som tolk. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Tisdag, Onsdag, Fredag

Tid

Kl 10:00 - 12:15

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Kursen ger en introduktion som är förberedande för vidare studier inom yrket "tolk" och/eller "översättare" och inga certifikat relaterat till yrket delas därmed ut för deltagare. Kursen ger en bredare bild av vad tolkning i Sverige innebär både i teorin och i praktiken. Tolketiska och tolkningstekniska frågor behandlas på ett resonerande sätt. Även arbetsvillkor och möjligheter till utbildning och auktorisation tas upp. Du bör ha en grundläggande svenska för att klara kursen.

Det är kostnadsfritt att delta och när du har anmält dig så kommer vår ledare att kontakta dig för mer information. Material som behövs för kursen ingår och kommer att skickas hem till dig!

Kursen kommer att hållas tisdagar (10-12.15), onsdagar (13.30-15.45) och fredagar (10-12.15), och startar så fort som vi har tillräckligt många deltagare.

Den här kursen är en del av vårt projekt Sensus for Ukraina. Finansieras av Asyl-, migrations- och integrationsfonden, AMIF, genom EU.

Här hittar du fler kurser och studiecirklar.

Натисніть "Translate" у верхній частині сторінки та виберіть "ukrainska", щоб перекласти сторінку українською мовою.

Arrangemangsid: 1585834

Kontaktperson

Kontor

Utskriftsmöjligheter