• Mandeiskt dop i Albysjön utanför Stockholm.

Multireligiösa almanackan

Multireligiösa almanackan har allt för dig som är nyfiken på det mångreligiösa Sverige. Häng den på väggen och få koll på Sveriges viktigaste högtidsdagar inom sex världsreligioner. Fördjupa dig i magasinsdelen med reportage, intervjuer och krönikor.

I den Multireligiösa almanackan får du veta när över 120 högtider infaller och varför de firas. Traditionella svenska högtider som midsommar, jul och påsk finns här sida vid sida med buddhadagen, chanukka och eid. De vackra bilderna som pryder varje månadsuppslag är alla tagna i Sverige.

Multireligiösa almanackan är också ett magasin. I årets upplaga finner vi bland annat ett unikt bildreportage om mandéerna, en intervju med den judiske rawfoodkocken Shmuel och en krönika av gästskribenten Bilan Osman. Längs bak i almanackan finns en faktadel där du kan läsa mer om de sex världsreligionerna. Almanackan passar lika bra att använda i skolan som på arbetsplatsen som i hemmet.

Köper du almanackan 2016 genom Sensus är priset 160 kr/styck inklusive moms och frakt.

Beställ på den här länken (öppnas i nytt fönster)

Du kan också beställa den hos internetbokhandlarna Adlibris och Bokus.

PS: Glöm inte att gilla Multireligiösa almanackan på Facebook och se högtiderna direkt i ditt nyhetsflöde! Här dyker det också upp mindre kända högtider som inte fått plats i pappersalmanackan.

Taggar

x
Tack för ditt meddelande. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.
Ditt meddelande kunde inte skicka pga. ett tekniskt fel.