742 träffarmusik inom hela webbplatsen

 1. Sensus Musikhus

  Län
  Örebro län
  Beskrivning
  Sensus Musikhus är en stor del av Tegelbruket. I Musikhuset finns sammanlagt 17 replokaler. Tre är fullt utrustade, varav en är en undervisningslokal. Millencolin rummet är öppet för alla på Tegelbruket. Där har man bland annat möjlighet att prova olika instrument. Musikhuset har även en stor studio som är byggd efter konstens alla regler. Där har man möjlighet att göra inspelningar, och även ha små konserter. I dagsläget huserar 40 band i Sensus Musikhus.
 2. Spela musik

  Beskrivning
  Varje år repar mängder av musikgrupper i samarbete med Sensus. Vi bidrar till din och din grupps utveckling. Vill ni samarbeta? Tveka inte att höra av er.
 3. Musikskapande med hjälp av datorn

  Län
  Västra götalands län
  Datumn
  Tisdag 08 mars 2016
  Plats
  Sensus Göteborg, S Hamngatan 29
  Beskrivning
  Denna kurs vänder sig till alla som är nyfikna och vill prova på att spela in och editera egna låtar med hjälp av datorn. Under kursen använder vi oss av musikprogrammet Cubase, där vi tillsammans går igenom alla de steg som krävs för att slutligen skapa en alldeles egen audio-fil med sin musikstycke.
 4. Sång - Musik - Rörelse vt-16

  Län
  Södermanlands län
  Datumn
  Måndag 01 februari 2016
  Plats
  Sensus Eskilstuna
  Beskrivning
  Här blandar vi musik, sång och rörelser, allt efter egen förmåga. Genom musiken får alla möjlighet att utveckla sina sinnen och må bra. Inga förkunskaper behövs, alla kan !!Vi erbjuder en givande och rolig stund tillsammans.